Doktor Stomatologije

Nemanja Maleš

Diplomirao sam na medicinskom fakultetu, smer stomatologija, u Nišu 2006. i odmah započeo praktični rad u stomatološkoj ordinaciji “Sveti Pantelejmon” u Nišu…


Kontakt informacije


+381641151177

nemanjam@males-dent.com


Zakažite termin sa Nemanjom

ZAKAŽITE TERMIN

Diplomirao sam na medicinskom fakultetu, smer stomatologija, u Nišu 2006. i odmah započeo praktični rad u stomatološkoj ordinaciji “Sveti Pantelejmon” u Nišu. Posao stomatologa u ovoj ordinaciji obavljam do kraja 2013. kada osnivam privatnu praksu “Maleš Dent”. Kontinuirano se edukujem u zemlji i inostranstvu prateći najsavremenije trendove koje primenjujem u svakodnevnoj praksi.

Mi smo stomatološka ordinacija za celu porodicu i ophodimo se prema pacijentima kao što bi očekivali da se ophode prema našoj porodici. Maleš dent je već dobro poznata ordinacija i fokusirana je na pružanje  najboljih stomatoloških usluga. Pomažem pacijentima da zakažu termine, da izaberu pogodne planove plaćanja i dajem odgovore na sva finansijska pitanja koje mogu imati. Uživam u komunikaciji sa pacijentima i već dugo poznajem mnoge od njih. Naš tim je posvećen tome da se pacijenti i njihove porodice osećaju ugodno dok posećuju ordinaciju.

Niš je zabavan grad i pun je sjajnih stvari i mesta za posetiti. Leti uživam u trčanju i vožnji bicikle duž reke. Slušam raznovrsnu muziku, a Niš je pun sjajnih mesta za živu muziku. Volim da skijam i pokušavam da odem u planine kad god mogu. Kada imam priliku, volim da putujem izvan zemlje, a u slobodno vreme uživam u kuvanju i crtanju ali nema ništa poput druženja sa dobrim prijateljima i porodicom.

Copyright © Maleš Dent 2017. All rights reserved.