Doktor Stomatologije

Nemanja Maleš

Diplomirao sam na medicinskom fakultetu, smer stomatologija, u Nišu 2006. i odmah započeo praktični rad u stomatološkoj ordinaciji “Sveti Pantelejmon” u Nišu…


Kontakt informacije


+381641151177

nemanjam@males-dent.com


Zakažite termin sa Nemanjom

ZAKAŽITE TERMIN

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Nišu 2006, smer stomatologija, i odmah započeo praktični rad u stomatološkoj ordinaciji “Sveti Pantelejmon” u Nišu. Posao stomatologa u ovoj ordinaciji obavlja do kraja 2013. kada osniva privatnu praksu “Maleš Dent”. Kontinuirano se edukuje u zemlji i inostranstvu prateći najsavremenije trendove koje primenjuje u svakodnevnoj praksi.

Maleš dent je stomatološka ordinacija za celu porodicu, prema svim pacijentima se ophode kao prema članovima svoje porodice! Maleš dent je već dobro poznata ordinacija i fokusirana je na pružanje  najboljih stomatoloških usluga. Nemanja pomaže pacijentima da zakažu termine, izaberu pogodne planove plaćanja i daje odgovore na sva finansijska pitanja koje mogu imati. Uživa u komunikaciji sa pacijentima i već dugo poznaje mnoge od njih. Ceo tim je posvećen tome da se pacijenti i njihove porodice osećaju ugodno dok posećuju ordinaciju.

Niš je zabavan grad i pun je sjajnih stvari i mesta za posetiti. Leti uživa u trčanju i vožnji bicikle duž reke. Sluša raznovrsnu muziku, a Niš je pun sjajnih mesta za živu muziku. Voli da skija i pokušava da ode u planine kad god može. Kada ima priliku, voli da putuje izvan zemlje, a u slobodno vreme uživa u kuvanju i crtanju. Smatra da nema ničega poput druženja sa dobrim prijateljima i porodicom!

Copyright © Maleš Dent 2017. All rights reserved.