Doktor stomatologije

Darko Vasilev

Diplomirao sam na medicinskom fakultetu, smer stomatologija, u Nišu 2014. Posle završenih studija stažirao sam godinu dana na Klinici za stomatologiju u Nišu…


Kontakt informacije


+381649700019

darkov@males-dent.com


Zakažite termin sa Darkom

ZAKAŽITE TERMIN

Diplomirao sam na medicinskom fakultetu, smer stomatologija, u Nišu 2014. Posle završenih studija stažirao sam godinu dana na Klinici za stomatologiju u Nišu gde sam se interesovao za oralnu hirurgiju i implantologiju. Ubrzo nakon diplomiranja sam se oprobao u poslu farmaceutskog saradnika.

Radim kao stomatolog u ordinaciji Maleš Dent od 2016. Član sam upravnog odbora Zavoda za plućne bolesti i tuberkolozu u Nišu.

Sviđa mi se način na koji se ljudi zbližavaju u našoj ordinaciji. Volim da se usavršavam i drago mi je što radim sa kolegama koji me ohrabruju da nastavim sa svojom edukacijom.

Moj omiljeni deo rada u ordinaciji je što mogu da vidim koliko su pacijenti zadovoljni. Bilo da dolaze zbog rutinskih ili velikih zahvata, znam da se svi ponosimo na naš rad, kako za stomatološkom stolicom tako i van nje, i lepo je videti da se to odražava kod pacijenata. Imamo puno pacijenata u ordinaciji, tako da je zaista zadovoljstvo što možemo redovno da ih viđamo i da pričamo o onome što se dešava u našim životima! Bez obzira kakva je priroda vaše posete, zbog dr Maleša i osoblja ćete se uvek osećati kao deo porodice.

Kada nisam u kancelariji, uživam u gledanju fudbala i košarke, igranju eSportova i vožnji automobilom.

Copyright © Maleš Dent 2017. All rights reserved.