Doktor stomatologije

Darko Vasilev

Diplomirao sam na medicinskom fakultetu, smer stomatologija, u Nišu 2014. Posle završenih studija stažirao sam godinu dana na Klinici za stomatologiju u Nišu…


Kontakt informacije


+381649700019

darkov@males-dent.com


Zakažite termin sa Darkom

ZAKAŽITE TERMIN

Diplomirao na Medicinskom fakultetu u Nišu 2014, smer stomatologija. Posle završenih studija stažirao je godinu dana na Klinici za stomatologiju u Nišu gde se interesovao za oralnu hirurgiju i implantologiju. Ubrzo nakon diplomiranja se oprobao u poslu farmaceutskog saradnika.

Radi kao stomatolog u ordinaciji Maleš Dent od 2016. Član je upravnog odbora Zavoda za plućne bolesti i tuberkolozu u Nišu.

Sviđa mu se način na koji se ljudi zbližavaju u ovoj ordinaciji. Voli da se usavršava i drago mu je što radi sa kolegama koji ga ohrabruju da nastavi sa svojom edukacijom.

Njegov omiljeni deo rada u ordinaciji je što može da vidi koliko su pacijenti zadovoljni. Bilo da dolaze zbog rutinskih ili velikih zahvata, zna da se svi ponose na njihov rad kako za stomatološkom stolicom tako i van nje, i lepo je videti da se to odražava kod pacijenata. Imaju puno pacijenata u ordinaciji, tako da je zaista zadovoljstvo što mogu redovno da ih viđaju i da pričaju o onome što se dešava u njihovim životima! Bez obzira kakva je priroda vaše posete, zbog dr Maleša i osoblja ćete se uvek osećati kao deo porodice.

Kada nije u kancelariji, uživa u gledanju fudbala i košarke, igranju eSportova i vožnji automobilom.

Copyright © Maleš Dent 2017. All rights reserved.