Zdravo!

Dobrodošli

Cilj našeg tima je da pomogne pacijentu da dostigne najviši mogući nivo zdravlja usta i zuba tako da moze da uživa u prednostima zdravog i ujedno atraktivnog osmeha.


Gde radimo?

Naša ordinacija

Stomatološka ordinacija Maleš dent svojim pacijentima pruža usluge iz svih oblasti savremene stomatologije.

Zahvaljujući višegodišnjem profesionalnom iskustvu i konstantnom usavršavanju, naš tim primenjuje najaktuelnije svetske stomatološke metode koristeći savremene materijale i aparaturu.

Ko smo mi?

Naš tim

Naš tim je tu za vas. Sve što Vam je potrebno – od najkraće konsultacije do komplikovanih zahvata. Bez obzira na to ko je vaš odabrani stomatolog, ceo tim stoji iza našeg rada, tako da možete da budete sigurni da u svakom momentu dobijate najbolju moguću uslugu.Doktor Stomatologije

Nemanja Maleš


Diplomirao na medicinskom fakultetu smer stomatologija u Nišu 2006. i odmah započeo praktični rad u stomatološkoj ordinaciji “Sveti Pantelejmon” u Nišu. Posao stomatologa u ovoj ordinaciji obavlja do kraja 2013. kada osniva svoju privatnu praksu “ Maleš dent”.

Kontinuirano se edukuje u zemlji i inostranstvu prateći najsavremenije trendove koje primenjuje u svakodnevnoj praksi.
Doktor Stomatologije

Strahinja Dimitrijević


Diplomirao je na Medicinskom fakultetu, odsek stomatologija u Nišu 2014. godine. Nakon svojih akademskih studija, stažirao je 12 meseci u domu zdravlja u Nišu. To mu je omogućilo da savlada osnove  oralne i maksilofacijalne hirurgije, radiologije i dečije stomatologije. Ubrzo nakon toga počeo je da radi u ordinaciji Maleš Dent. To mu je omogućilo da se usavrši u savremenim metodama Endodoncije i da unapredi svoj odnos sa pacijentima, a pogotovo u radu sa decom.
Doktor Stomatologije

Darko Vasilev


Diplomirao je na medicinskom fakultetu smer stomatologija u Nišu 2014. Posle završenih studija stažirao je godinu dana na Klinici za stomatologiju u Nišu gde je pokazao izrazito interesovanje za oralnu hirurgiju i implantologiju. Ubrzo nakon diplomiranja se oprobao u poslu farmaceutskog saradnika.

Posao stomatologa u ordinaciji Maleš Dent obavlja od 2016. Član je upravnog odbora Zavoda za plućne bolesti i tuberkolozu u Nišu.
Doktor Stomatologije

Sandra Jocić


Diplomirala na Medicinskom fakultetu u Nisu 2015. godine, odsek stomatologija. Nakon završenih akademskih studija, stažirala je 12 meseci u Domu zdravlja u Nišu gde usavršava svoje znanje iz oblasti protetike, bolesti zuba, endodoncije i parodontalne hirurgije. Od 2016. godine se bavi volonterskim radom u privatnoj ordinaciji u Leskovcu.
Doktor Stomatologije

Dijana Stojanović


Diplomirala prva u generaciji na Medicinskom fakultetu odsek stomatologija u Nišu 2017. godine na istraživačkom diplomskom radu “Interakcije između endodontskih iriganasa”. Tokom studija je pokazala izuzetno interesovanje na predmetu bolesti zuba i usta, oralne medicine i stomatoloske protetike i gde je zahvaljujući svom predanom radu bila oslobođena polaganja praktičnog dela ispita.
Stomatološka sestra i Strukovni zubni protetičar

Valentina Gavrilović


Završila srednju medicinsku školu dr Milenko Hadzic u Nišu- smer stomatološka sestra tehničar. Nakon toga upisala je studije na Medicinskom fakultetu u Nišu- odsek strukovni zubni protetičar. Tokom studija završila je kurs DENTAL COLOR MATCHER (određivanje boje zuba) i dobila sertifikat. Takođe je posećivala seminare iz estetske stomatologije.


Vaš osmeh je naša briga

Zakažite vaš termin


Zašto izabrati nas?

Za šta se zalažemo


Stručno osoblje

Visoko kvalifikovani kadar koji se stalno usavršava u zemlji i inostranstvu u novim metodama.


Vaš osmeh je na prvom mestu

Osmeh je prva stvar koja se primeti kod ljudi, ne dozvolite da ostavite pogrešan utisak.


Uvek dostupni

Možete nas kontaktirati na 4 broja telefona ili putem e-maila, u najkraćem mogućem roku će Vam neko odgovoriti.


Pouzdanost

Dugogodišnja tradicija u radu našeg osoblja omogućiće Vam da dobijete ono što zaslužujete.


Proveren kvalitet

Koristimo samo najbolje materijale inostranih proizvođača pravljenih po svetskim standardima.


Savremena tehnologija

Koristimo najnovija dostignuća u stomatologiji i najmodernije materijale i tehnike prilikom rada.


Copyright © Maleš Dent 2017. All rights reserved.