Želite da spojite lepo i korisno?

Dentalni turizam

Dentalni turizam u Nišu će Vam omogućiti da uživate u turističkim atrakcijama, provodu i druženju, dok mi za Vas kreiramo zdrav i lep osmeh.


Dentalni turizam je nova mogućnost

Šta je dentalni turizam?

Dentalni turizam je dobar način da svoje stomatološke probleme rešite po izuzetno pristupačnim cenama. Poseta Nišu će Vam omogućiti da uživate u turističkim atrakcijama, provodu i druženju, dok mi za Vas kreiramo zdrav i lep osmeh.Niš ima dosta toga da ponudi

Zasto je Niš atraktivna destinacija?

Low cost kompanije koje saobraćaju do Niša iz mnogih evropskih gradova omogućuju dolazak po vrlo povoljnoj ceni. Wizz Air i Rian Air sa aerodroma “Konstantin Veliki” imaju povratne letove ka Nemačkoj ( Berlin, Dizeldorf, Dortmund, Memingen), Švajcarskoj (Bazel), Švedskoj (Malme), Slovačkoj (Bratislava), italiji (Milano) i Holandiji (Ajndhoven).

Niš ima idealnu poziciju jer su i aerodromi koji se nalaze u Beogradu, Sofiji i Skoplju vrlo blizu. Za Vas organizujemo prevoz od aerodroma do hotela i nazad.

Niš je idealan za obilazak istorijskih znamenitosti, relaksaciju, odmor, i noćni život.
Dentalni turizam u Nišu

Želite da vidite nova mesta i da budete odgovorni prema svom zdravlju?Procedura

Kako funkcioniše dentalni turizam?

Savetovanje i ugovaranje tretmana je besplatno.

Neophodno je da nam putem eMail-a pošaljete snimak pacijenta sa digitalnog ortopana, kao i podatke o pacijentu (pol, godine starosti, sistemska oboljenja). Nakon detaljne analize, mi vam šaljemo predlog terapije i opcije vaše terapije. U eMail-u ćete dobiti detaljno objašnjenu celu proceduru, koje intervencije su potrebne, trajanje intervencija, koliko dolazaka je potrebno i u kom trajanju, kao i okvirnu cenu celokupnog lečenja.

Za strane državljane koji imaju zdravstveno osiguranje koje pokriva stomatološke usluge, izdajemo račune izvršenih stomatoloških usluga kojima možete vršiti povraćaj novca od osiguranja.


Copyright © Maleš Dent 2017. All rights reserved.